© PedicureSchiedam - Reumatische voeten vereisen extra zorg

 © PedicureSchiedam  © PedicureSchiedam  © PedicureSchiedam  © PedicureSchiedam  © PedicureSchiedam

 
Informatie
Specialisaties
Behandelingen
Tarieven
Contact
Diversen

    

  Reumatische voeten vereisen extra zorg!
Voetverzorgers kunnen zich specialiseren in de verzorging van voeten van diabetici, reumatici en ouderen, verder in voetreflexzonetherapie (alternatieve therapie), podologie en podoposturale therapie.

Ik beschik over de aantekening Reumatische Voet per 11 december 2006

Doordat ik de aantekening Diabetische Voet heb sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor pedicures van Procert. Mijn kwaliteits registratienummer bij Procert is 4569. Een aantekening blijft geldig door binnen drie jaar voldoende accreditatiepunten te behalen.

ReumapatiŽnten opgelet !
Er zijn inmiddels verschillende zorgverzekeraars die een verzorging van speciale aard zoals bij reuma geheel of gedeeltelijk vergoeden, mits u een aanvullende verzekering hebt afgesloten naast de basisverzekering. De vergoeding vindt dan uitsluitend plaats als de voetverzorger hiervoor een speciale aantekening heeft, lid is van een brancheorganisatie en daar voorkomt op de lijst van specialisaties. Aan deze vergoedingseisen gesteld door de zorgverzekeraars voldoe ik.

Na afloop van de behandeling krijgt u van mij een kwitantie voorzien van alle benodigde gegevens voor uw zorgverzekeraar, waarna u bij thuiskomst deze kwitantie zelf dient op te sturen, eventueel vergezeld van een declaratie-formulier. Vervolgens stort de zorgverzekeraar, afhankelijk van de door u afgesloten aanvullende verzekering, de gemaakte kosten bij PedicureSchiedam, geheel of gedeeltelijk op uw giro/bank rekening.
 

 
     


Webshop

 

   

          

 

  

 
                                                                                                                                                                            naar Facebook PedicureSchiedam    naar Twitter PedicureSchiedam
PedicureSchiedam staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 24381374

Copyright © 2004 - 2023 Pedicureschiedam.nl / Pedicureschiedam.com